Renovatie - Erdobuilding
51009
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51009,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Renovatie

Tijd voor vernieuwing!

Is uw woning of bedrijfspand nodig toe aan een grondige opknapbeurt? Dan is renovatie een geschikte oplossing. Bij renovatie wordt een gedeelte van de woning of bedrijfsruimte geheel vernieuwd waarbij de karakteristieke eigenschappen veelal behouden blijft.

 

Bij ons kunt u terecht voor de volgende renovaties:

– Woningrenovatie
– Kantoorrenovatie
– Keukenrenovatie
– Badkamerrenovatie
– Dakrenovatie

 

Als full-service aannemersbedrijf verzorgen wij snel en vakkundig de renovatie uit en gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om het volledig strippen en herinrichten van de binnenzijde van de betreffende ruimte of om het renoveren van de gevel wij zorgen ervoor dat het gerealiseerd wordt.

 

Aannemersbedrijf Erdobuilding staat voor:

– Expertise
– Betrouwbaarheid
– Snelheid
– Oog voor detail
– Hoogwaardige kwaliteit

 

Bent u geinteresseerd in een renovatie aan uw woning of bedrijfsruimte? Neem dan contact met ons op – ook als u net buiten Amsterdam woont. Het eerste kennismakingsgesprek is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.

Neem contact op
Badkamer op maat erdo building