Aanbouw & Uitbouw - Erdobuilding
51015
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51015,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Aanbouw & Uitbouw

Meer ruimte creëren!

Wilt u meer ruimte creëren in uw woning of bedrijfspand? Dan is aanbouw of uitbouw de ideale oplossing! Wij zorgen ervoor dat u groter kunt wonen op de manier zoals u graag wilt. Als full-service aannemersbedrijf verzorgen wij uw aanbouw of uitbouw snel en efficiënt en wij geen enkele uitdaging uit de weg.

 

Aanbouw vs uitbouw
Aanbouw en uitbouw zijn twee termen die regelmatig met elkaar worden verward. In de praktijk zijn een aanbouw en uitbouw echter twee verschillende dingen. Met bijvoorbeeld een gemetselde aanbouw voegt u een afzonderlijke ruimte aan het hoofdgebouw toe. Die kan vervolgens wel met een deur in verbinding staan met de originele woning. Kiest u voor een uitbouw, dan vergroot u een al bestaande ruimte in uw woning. Zo kunt u bijvoorbeeld de keuken uitbouwen of kunt u uw woonkamer uitbouwen.

 

Aannemersbedrijf Erdobuilding staat voor:
– Expertise
– Betrouwbaarheid
– Snelheid
– Oog voor detail
– Hoogwaardige kwaliteit

 

Bent u geïnteresseerd in aanbouw of uitbouw van uw woning of bedrijfsruimte? Neem dan gerust contact met ons op – ook als u buiten Amsterdam woont. Wij denken graag met u mee, geen uitdaging is voor ons te gek.

Neem contact op
Aanbouw uitbouw aannemer amsterdam